Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yönımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir yaraşır gestaltlmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde beis görmenizi engellemektedir.

 Konstrüksiyonnın eş merdivenlerinin yangın ve öbür acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın veya diğer ivedili durumlarda sevimli güvenliğinin sırf yekta bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) asıl amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini karışmak yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor bâtınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde bulunan insanların ve diğer zihayatların yangın yahut rastgele bir ivedili hava sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, kuruluşlması zaruri, konstrüksiyonların vazgeçilemez Yangın Merdiveni Kapısı unsurları ortada belde almaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page