Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz tuzakınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çallıkışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla hareket etmesi ve lazım çallıkışmaların da buna gereğince gestaltlması gerekmektedir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne düz ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i sövmek derunin tıklayın.

Mono blok beden gestaltsı posta sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe onat Yangın Kapısı Fiyatları şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat emeklemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha kredili bir vadi yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı vukuf alabilirsiniz.

Belirtilen bu devir dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda dikkatli tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an birlikte dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kabil olabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page